Print mici dimensiuni

Cărți de vizită

Cartea de vizita este elementul de baza in identitatea unei companii sau a unei persoane indiferent de afacere. Este elementul care lasa impresii, care stabileste contacte, elementul care „vorbeste” in locul tau. Este necesar ca o carte de vizita sa te reprezinte cat mai bine posibil.

Dimensiunea standard pentru toate tipurile de carti de vizita este 90x50mm vertical sau orizontal

Cartile de vizita simple STANDARD se tiparesc pe carton mat ColorCopy cu o grosime de 250 gr/mp si cu grad ridicat de alb. Imprimarea se face prin tehnologie laser color la rezolutie ridicata iar taierea acestora este perfecta.

Finisaje suplimentare
  • Rotunjirea colțurilor
  • Celofanare mată sau lucioasă (folie de laminare cu grosime de 25 microni)
  • Laminare (plastifiere lucioasă cu grosime de 80 microni)
  • Lăcuire selectivă (mată sau lucioasă)
  • Embosarea cărților de vizită
Print mic

Fluturași

Flyer-ul este cel mai raspandit produs de marketing in vremurile noastre. Poti sa iti tiparesti oferte speciale,  informari sau oferte de pret, discount-uri sau informatii pentru lichidari de stoc.

Fluturași / Flyere A6: Fluturasii format A6 au dimensiunea de 105×148 mm si reprezinta a patra parte dintr-un format standard A4. Tiparul se poate se poate face pe o singura fata sau fata/verso.

Fluturași / Flyere A5: Fluturasii format A5 au dimensiunea de 210x148mm si reprezinta o jumatete dintr-un format standard A4. Tiparul se poate se poate face pe o singura fata sau fata/verso

Fluturași / Flyere 1/3 din A4: Fluturasii format 1/3 din A4 au dimensiunea de 210x95mm si reprezinta a treia parte dintr-un format standard A4. Tiparul se poate se poate face pe o singura fata sau fata/verso

Mape

Formatul unei mape de prezentare este de 305x220mm, astfel incat colile de format A4 (210x297mm) sa intre lejer in buzunarul mapei. Se executa 1 big (o indoitura la mijloc) atunci cand se introduc in mapa intre 1 si 10 coli sau 2 biguri atunci cand se doreste introducerea unui numar mai mari de coli.

Mapele se printeaza pe carton gros de 300 gr/mp pentru o buna rezistenta. Pentru un look mai elegant se pot celofana mat sau lucios, in acest caz recomandandu-se celofanarea fata verso pentru a nu se produce tensiuni in carton ce ar determina curbarea copertilor mapei.

La cerere se pot aplica buzunare pentru sustinerea colilor introduse,  fante pentru pozitionarea cartii de vizita, suport pentru CD-uri, alonje pentru arhivare, etc

Mape

Pliante

Pliante
Pliantul sau brosura de prezentare nu este altceva decat o carte de vizita mult mai complexa si mai explicativa. In pliante se pot da informatii despre obiectul de activitate, a serviciilor pe care le oferi sau a unei oferte de pret mai aprofundata. Este un produs obligatoriu in portofoliul armelor de marketing pe care ar trebui sa il folosesti in lupta pentru cucerirea celei mai importante redute. Clientul! Dimensiunea standard de la care se porneste pentru executia unui pliant este un format standard A4. De obicei pliantele se tiparesc pe hartii cu grosimi cuprinse intre 130 si 250gr/mp in functie de numarul de indoituri (biguri) sau de tinuta (rigiditatea) pliantului.
  • Broșuri
  • Cataloage
  • Meniuri
  • Invitații